Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:46
Advert

Sıcaktan bunalan emekçiler, buz gibi limonatayla serinledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde gerçekleşen ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi çerçevesinde vatandaşlara yaz aylarında ücretsiz dondurma, limonata gibi soğuk ürünler dağıtan ekipler, bu kez beden gücü ile çalışan emekçilerin içini ferahlatmak için harekete geçti.

MERSİN
Giriş Tarihi : 14-08-2023 08:36
Sıcaktan bunalan emekçiler, buz gibi limonatayla serinledi

AKDENİZ POSTASI

Kavurucu sıcakların artmasıyla birlikte emekçilerin motivasyonunu artırmak adına yola koyulan ekipler, Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan işçilere buz gibi limonata ikramında bulundu.
Haftanın 7 günü hem sağlıklı hem doğal limonataları kentin dört bir yanında vatandaşla buluşturan Büyükşehir ekipleri, sıcak yaz günlerinde yurttaşların ferahlamasına yardımcı oluyor. C vitamini deposu, el yapımı buz gibi limonataları Tarsus Sanayi Sitesi’nde ki çalışan ve işyeri sahipleri ile buluşturduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda sosyal hizmetler uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi çerçevesinde, Tarsus Sanayi Sitesi’ndeyiz. Burada bulunma amacımız, beden gücü ile çalışan ve emek veren vatandaşlarımızın, bu sıcakta içini serinletmek ve motivasyonlarına destek vermek” diye konuştu.
Yazgı, planlı bir biçimde haftanın her günü aralıksız bir şekilde Mersin’in farklı noktalarında limonata dağıtımlarının devam edeceğini ifade etti.
Tarsus Sanayi Sitesi esnaflarından Köksal Yalçınkaya, “Büyükşehir Belediyesine ikramları için çok teşekkür ederiz. Limonatalarınız harika” şeklinde konutu.
Bir diğer emekçi Sabahattin Çelikbilek ise “Vahap Başkanımıza, bu projesi için teşekkür ederim. Bu sıcakta serinlemek için limonata gerçekten iyi geldi” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi