Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:44
Advert

Seçer, Anamur’daki Hortumdan zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileğinde bulundu

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimi, Vahap Seçer başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında, birimlerden gelen 13 ve komisyonlara havale edilen 3 madde olmak üzere, toplam 21 madde görüşüldü.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 10-05-2023 08:28
Seçer, Anamur’daki Hortumdan zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileğinde bulundu

HAVVA ULU

Gündem dışı konular bölümünde konuşan Başkan Seçer, Anamur'da geçtiğimiz günlerde, görevi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Şehit Uzman Çavuş Mehmet Karabulut’un ailesine, yakınlarına ve tüm Mersin halkına baş sağlığı diledi.

Seçer, Anamur’daki fırtınadan zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileğinde bulundu
Hafta sonu Anamur'da yaşanan şiddetli fırtına ve hortum dolayısıyla özellikle seralarının yoğun olduğu Fatih, Sultan Alaaddin ve Ören gibi mahallelerde seraların çok yoğun zarar gördüğüne dikkat çeken Seçer, “İş yerleri, konutlar da kısmi zararlar gördü. Yaklaşık olarak 200 milyon liraya yakın hasar tespit edildi. Tarım Dairemiz de devletin ilgili destek verecek kurumlarının dışında kendi ölçeğimizde ne yapabiliriz onun çalışmasını yapıyorlar. Üreticilerle de zaten temas kurdular. Üreticilerimiz başta olmak üzere zarar gören tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi