Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 16:05
Advert

Piyasanın Popüler Altcoin’i Worldcoin Yorumları: WLD Fiyatı

Zaman zaman kripto para piyasasında ortaya çıkan yeni coin’lerin büyük ilgi gördüğüne şahit oluyoruz.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-12-2023 08:23   Güncelleme : 28-12-2023 18:58
Piyasanın Popüler Altcoin’i Worldcoin Yorumları: WLD Fiyatı

 

 

Zaman zaman kripto para piyasasında ortaya çıkan yeni coin’lerin büyük ilgi gördüğüne şahit oluyoruz. Bu ilgi bazen büyük borsa listelenmelerinden kaynaklanırken bazen de projenin temelinin güçlü olmasından kaynaklanıyor. Peki, son zamanlarda dikkat çeken bir altcoin olan WorldCoin (WLD) yorumları ne yönde?

 

Worldcoin Nedir?

 

Worldcoin projesinin misyonu, mülkiyeti herkese veren bir kamu hizmeti olarak dünyanın en büyük kimliğini ve finansal ağını oluşturmaktır.

 

Worldcoin sistemi, gizliliği koruyan küresel bir kimlik ağı olan World ID etrafında dönmektedir. World ID, sıfır bilgi kanıtlarıyla mahremiyetlerini korurken kullanıcıların çevrimiçi olarak insan olduklarını ("Kişilik Kanıtı") doğrulamalarına olanak tanır.

 

Worldcoin protokolüyle etkileşime geçmek için bireylerin öncelikle World ID oluşturulmasını destekleyen ilk cüzdan uygulaması olan World App'i indirmeleri gerekiyor. Bireyler, World ID Orb'larını doğrulamak için Orb adı verilen fiziksel bir görüntüleme cihazını ziyaret ederler. Çoğu Küre, Orb Operatörleri adı verilen bağımsız yerel işletmelerden oluşan bir ağ tarafından işletilmektedir. Orb, insaniliği ve benzersizliği doğrulamak için çok bantlı sensörler kullanır; tüm görüntüler varsayılan olarak cihazda derhal silinir (Veri Saklama için açık izin olmadığı sürece).

 

WLD Coin yorum

 

BITCOINHABER ve BH NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi Worldcoin ekibi, Hindistan’dan çekilme kararı aldıktan sonra, önümüzdeki yıl bu bölgede yeniden faaliyet göstermeyi planlıyor. Proje, Kenya ve Almanya başta olmak üzere bazı bölgelerde tartışmalara neden oldu. Düzenleyici baskı ve hukuki sorunlar projenin uzun vadeli riskleri arasında yer alıyor.

 

Öte yandan WLD Coin fiyatı, ilk hafta 5,3 dolara yaklaştıktan sonra şu anda 3,6 dolar seviyesinde. Destek seviyelerinin korunması yükselişin devam edeceğini gösterirken, 4,4 dolar üzerindeki satış baskısı aşıldığında yeni bir yüksek seviye bekleniyor. Daha fazla büyüme için piyasa değeri 370 milyon dolar seviyesinde bulunuyor ve büyük kripto paralar arasına girdiğinde 40 doların üzerinde bir değere ulaşması gerekiyor. Önümüzdeki yıl yapılacak reklam çalışmaları ve atılacak adımlar, projenin geleceği için kritik öneme sahip.

 

Kaynak: https://www.bitcoinhaber.net/kripto-dunyasinda-wld-coinin-gelecegi/

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi