Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:22
Advert

Ören Halkından, Durmuş Deniz'e Tam Destek

CHP Anamur  Belediye  Başkan Adayı  Durmuş Deniz, İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır, İlçe Başkanı  Arif Çakırcı, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyesi Adayları ile Ören Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 07:11   Güncelleme : 03-03-2024 07:30
Ören Halkından, Durmuş Deniz'e Tam Destek

HAVVA ULU

Sunumlarını CHP Parti Eğitmeni Mesut Güven’in yaptığı toplantının açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Sosyal  Belediyecilikte  çığır açan  CHP’li  Belediyelere   Anamur’un da   katılacağını söyledi.

CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır ise, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap  Seçer’in   Sosyal Belediyecilikte  ülke genelinde örnek gösterildiğine vurgu yaparak,”  Anamur CHP için çok önemli bir ilçe.  İnanıyorum Anamur’da CHP’nin çok başarılı belediyecilik uygulamalarını yaşayacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyeti kuran bir parti ve her ilde her ilçede izleri olan çok önemli bir partidir. Geçmiş dönemlerden beri Cumhuriyetin bütün değerlerine sahip çıkmış ve bugüne kadar bu değerlerle yaşamış bir partidir. Mersin Merkezde olduğu gibi tüm ilçelerde çok iddialıyız. İnşallah 31 Mart’taki seçimlerde Mersin’de, Anamur’da belediyeleri kazanıp, başarıyla yöneteceğiz ”dedi.

Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz de yaptığı konuşmada; Anamur’un iradesini inşallah lehimize tecelli edeceğini ve sağcı-solcu ayrımı yapmadan, herkesi kucaklayacağını kaydederek, “Anamur’u hep birlikte daha güzel yaşanılır çağdaş bir kent haline getireceğimize inancımız tamdır." dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Deniz; ‘’Örgütümüz ve Seçim kazanma gönüllülerimizle birlikte, çok çalışıyoruz. Daha çok çalışacak sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Seçim böyle kazanılır, gece gündüz çalışıp Hem Mersin’de hem de Anamur’da seçimi kazanacağız inşallah. CHP Örgütümüze, çalışan tüm gönüllülere azimli çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.

1 Nisan akşamı Anamur halkının hasretle beklediği yerel iktidara kavuşacağız. Bu amaç uğrunda gece gündüz azimli çalışmalarımızı sürdürecek hep birlikte kazanacağız İnşallah. ”

Konuşmasının sonunda Ören halkına da teşekkür eden Deniz; ‘’Biz buraya sizlerle sohbete, dertleşmeye, projelerimizi konuşmaya gelmiştik ancak sizin yoğun ilginiz bu gün burayı Miting Alanına dönüştürdü, teşekkürler eder hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunarım’’

Çalışmalara büyük bir özveri ile destek olan, bu gün buraya gelirken hiçbir özel çağrımız olmamasına rağmen çok büyük bir araç konvoyuna neden olan partili partisiz tüm vatandaşlarımıza teşekkürler ederim. 

Onları mahcup etmeyecek, çok çalışıp bu seçimi kazanacağız. Onlarla birlikte Yeni Nesil Çağdaş Belediyecilik anlayışımızla, Huzurla, Ortak akılla Anamur’umuzu Yöneteceğiz inşallah’’ dedi.  

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi