Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:14
Advert

Mustafa Sever,  “Sorunların Çözüm Odağı Olacağız”

AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, daima Hak’tan yana, halktan yana ve haklıdan yana tavır alacaklarının altını çizerek, “Hiçbir zaman Siyaseti zenginleşme veya rant aracı olarak görmedik görmeyeceğiz.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-11-2023 14:10
Mustafa Sever,  “Sorunların Çözüm Odağı Olacağız”

 

NUH AKKUŞ

AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, daima Hak’tan yana, halktan yana ve haklıdan yana tavır alacaklarının altını çizerek, “Hiçbir zaman Siyaseti zenginleşme veya rant aracı olarak görmedik görmeyeceğiz. Hiçbir zaman iftira veya pusu siyaseti yapmadık yapmayacağız. Hiçbir zaman kalleşçe siyaset yapmadık yapmayacağız. Hiçbir zaman yalan ve aldatma üzerine siyaset yapmadık yapmayacağız. Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olacağız” dedi.

“Sorunların Çözüm Odağı Olacağız”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, “Hiçbir zaman Siyaseti zenginleşme veya rant aracı olarak görmedik görmeyeceğiz. Hiçbir zaman iftira veya pusu siyaseti yapmadık yapmayacağız. Hiçbir zaman kalleşçe siyaset yapmadık yapmayacağız. Hiçbir zaman yalan ve aldatma üzerine siyaset yapmadık yapmayacağız. Bugüne kadar hep mertçe dürüstçe siyaset yaptık ve böyle yapmaya devam edeceğiz. Daima haktan yana halktan yana ve haklıdan yana tavır alacağız. Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olacağız. Amasız fakatsız, ayrısız gayrısız, hep birlikte el ele ve omuz omuza çalışacağız. Biz sizleri seviyoruz, biz sizleri Allah rızası için seviyoruz, halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir anlayışla çalışacağız. Biz sizlere hizmet etmeye hizmetkar olmaya talibiz. Sizlere hizmetkar olabilmek bizim için onurdur şereftir. Sizleri dinlemeye, aynı zamanda sizlerden güç ve ilham almaya geldik. Bizim gücümüz de sizsiniz, siyaset ilhamımız da sizsiniz. Milletimizden aldığımız ilhamla, güçle yine sizlere hizmet vermek için çalışacağız” dedi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi