Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:48
Advert

Minik Eller Kreş Müdürü Şimşek’ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Anamur’da Okul Öncesi Eğitim Konusunda Adından Sıkça Bahsettiren Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayımladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-03-2024 10:27
Minik Eller Kreş Müdürü Şimşek’ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

HAVVA ULU

Mesajında şu ifadelere yer veren Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek, “Dünyayı Daha Yaşanabilir Bir Hale Getirmek İçin Sevgi Dolu Yürekleriyle Her Daim Çalışan Tüm Kadınların Kadınlar Gününü Kutlarım.Unutmayın Bir Kadın Tüm Dünyayı Değiştire Bilir...

“Kadınlarımız fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuzun denge unsuru olmaktadır. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır. Tarihimizin her devrinde kadınlar, aile ve toplum yapısının en değerli yerinde bulunmuştur. Bu anlamda fedakârlıklar ortaya koyan özellikle Türk kadını takdir kazanmıştır. Kadınlarına değer veren toplumların, hak ettiği şekilde yükseleceği gerçeği vardır. Kurtuluş Savaşımızda cephe gerisinin kahramanı olan kadınlarımız bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmişlerdir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun."

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi