Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:26
Advert

Milli futbolculardan destek mesajı

“Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun. Yanındayız.”

SPOR
Giriş Tarihi : 18-12-2023 08:40   Güncelleme : 18-12-2023 14:52
Milli futbolculardan destek mesajı

 

Okan Kocuk

“Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun. Yanındayız.”

Mert Günok

“Yaşanan asla kabul edilemez, şiddetin her türlüsüne hayır. Halil Umut Meler’e yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum.”

Kenan Karaman

“Şiddetin her türlüsünün sonuna kadar karşısındayız. Türk futbol topluluğuna, sporun etiğini ve değerlerini koruma sorumluluğunu hatırlatıyor, Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”

Gökkan Akkan

“Sporda şiddet hayır.”

Emre Taşdemir

“Geçmiş olsun hocam. Yanındayız.”

Dorukhan Toköz

“Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun.”

Adem Büyük

“İzahı varsa buyrun açıklayın. Meydan sizin bundan sonrada sizin olsun. Kınıyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun.”

Merih Demiral

“Yalnızca bugün yaşananlar özelinde değil Türkiye’de günlük yaşam kalitesini etkileyen, güvenlik sorunlarına, trafik kavgalarına, insanların çocuklarını kaybetmesine sebep olan en önemli şey cezaların caydırıcı restbet sweet bonanza olmayışıdır. İnsanca, güvenli ve huzurlu yaşamak her Türk vatandaşının hakkıdır bu hak caydırıcı, ibret verici cezalarla korunmalıdır.”

Emre Akbaba

“Yanındayız. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun, bu son olsun”

Berke Özer

“Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun.

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi