Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 15:49
Advert

Metin Akkuş’a “Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim” Projesi Anlatıldı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekiplerince İçişleri Bakanlığınca kurulan ‘Aranan Teröristler’ "Alo 140 Terör İhbar Hattı" projesi ile ilgili vatandaşlar bilgilendiriliyor.

MERSİN
Giriş Tarihi : 07-11-2022 12:17
Metin Akkuş’a “Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim” Projesi Anlatıldı

Havva Ulu/

Mersin’de vatandaşlar emniyet güçlerinin bilgilendirme çalışmaları kapsamında tek tek sohbet dilerek “Teröre hep birlikte dur diyelim” projesi hakkında bilgilendirildiler.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Akdeniz Postası Gazetesi Temsilcisi Metin Akkuş’a “Teröre hep birlikte dur diyelim” projesi hakkında bilgilendirmede bulundular.

“Teröre hep birlikte dur diyelim” projesi hakkında konuşan Emniyet Güçleri; “İçişleri Bakanlığınca kurulan ‘Aranan Teröristler’ "Alo 140 Terör İhbar Hattı" projesi ile ilgili vatandaşlar bilgilendiriliyor. ‘Terörle Mücadele Kanunu’un ve ilgili düzenlemeler çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın, teröristlerin yerlerini kolluk kuvvetlerine bildirmeleri ve teröristlerin yakalanmasını sağlamaları halinde, Devletçe ödüllendirilecektir.

 Ülkemizin aydınlık geleceğine, halkımızın huzuru ve güvenliğine katkı sağlayacak olan her türlü bilgi ciddiyetle değerlendirilecektir. Bu ülke hepimizin. Huzur ve güvelik herkesin hakkıdır. Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesine ve aydınlatılmasına yardımcı olacaklarla, suç faillerinin yakalanmasını sağlayacakların kimlikleri, devlet sırrı kapsamında kesinlikle gizli tutulacak. Çeşitli tanıtım materyalleri ve bilgilendirme broşürleri verilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

Bilgilendirme ve sohbetin ardından çekilen bir fotoğraf ile son buldu.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi