Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:58
Advert

MESKİ, sıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları sonrasında tahrip olan yollarda asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirdi.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 01-10-2023 07:20
MESKİ, sıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor

AKDENİZ POSTASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları sonrasında tahrip olan yollarda asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirdi. Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde toplam 129 bin 845 ton sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren MESKİ, bakım-onarım faaliyetleri, deplase veya rehabilitasyon çalışmaları sonrasında bozulan yolların kaplamasını, asfalt tamiratını ve yama işlerini gerçekleştiriyor.
MESKİ, Akdeniz ilçesi Hebilli Mahallesi’nde 6 bin 563 ton, Esenli Mahallesi’nde 7 bin 718 ton, Evrenli Mahallesi’nde 2 bin 267 ton, Camili Mahallesi’nde bin 500 ton, Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi’nde 640 ton, Korucular Mahallesi’nde 876 ton, Doruklu Mahallesi’nde 555 ton, Dalakderesi Mahallesi’nde 5 bin 56 ton, Ayvagediği Mahallesi’nde bin 720 ton ve Çağdaşkent Mahallesi’nde bin 200 ton, Tarsus İlçesi Boztepe Mahallesi’nde bin 227 ton, Dedeler Mahallesi’nde 300 ton, Çevreli Mahallesi’nde de 340 ton olmak üzere toplamda 29 bin 962 ton asfalt çalışması gerçekleştirdi.

“Mahallemde susuz ev kalmadı”
MESKİ'nin hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren Esenli Mahalle Muhtarı Feyyaz Görgülü, “1980 yılından kalma su şebekemizi MESKİ muazzam bir şekilde tüm şebekelerimizi değiştirerek, evlerimize, saatlerimize kadar yeni borular çekti. Köyün üst başında su basmayan 7-8 tane eve hidrofor takılarak şu anda mahallemde mükemmel sıfır şekilde susuz ev kalmadı. Üstyapısı da asfalt ve parke olmak üzere çok harika bir şekilde bitti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, MESKİ Genel Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

“Vatandaşlarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz”
MESKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Barış Başeren de “MESKİ Genel Müdürlüğü olarak 1 Mart 2022’den beri altyapı çalışmaları sonrasında tahrip edilen yol kaplama onarımlarını Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak gerçekleştirmekteyiz. Hali hazırda hem yüklenici ekiplerle hem de kendi ekiplerimizle birlikte Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus ilçelerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Erdemli’den Anamur’a kadar sözleşmesi imzalanan yapım işiyle birlikte Mersin’in tüm ilçelerinde yol kaplama onarımlarının gerçekleştirilmesiyle vatandaşlarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi