Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 00:50
Advert

MESKİ, dış denetimden başarıyla geçti

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, ‘entegre yönetim sistemi’ çerçevesinde yapılan dış denetimi başarıyla tamamlayarak, belgelendirildi.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 25-06-2023 05:32
MESKİ, dış denetimden başarıyla geçti

AKDENİZ POSTASI

Bu çerçevede 5 standarttan belgelendirmeye hak kazanan MESKİ, hizmette kalite standartlarını yükseltmeye devam ettiği bildirildi.
MESKİ, 2022 yılında entegre yönetim sistemini tüm kurumda kurma ve uygulama kararı alarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinesinde tüm çalışanlarına, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimleri verdi. Dokümantasyon çalışmalarını tamamlayan MESKİ, çalışanların katılımıyla iç tetkikler gerçekleştirdi. Bunun sonucunda MESKİ idarecilerinin katılımıyla iç tetkik sonuçları değerlendirildi. Eğitimlerini tamamlayarak, denetime hazır olan MESKİ personelleri, dış tetkiki de başarıyla sonuçlandırdı.
Türk Akreditasyon Kurumu akrediteli belgelendirme kuruluşu tarafından hizmet alanındaki tüm birimlerin incelendiği dış denetimi başarıyla tamamlayan MESKİ, 5 standarttan belgelendirmeye hak kazandı.
Denetmenler, yapılan kapanış toplantısıyla da tetkik sürecini değerlendirdi. Toplantıda gözlemlerini paylaşan denetmenler, yöneticilere teşekkürlerini ileterek tüm MESKİ çalışanlarının kendilerine sağladıkları bağımsız ve profesyonel denetim ortamından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi