Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 02:57
Advert

Mersin yeni yılı 'Sokak Partisi' ile karşıladı

Mersinliler 2024 yılını Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sokak Partisi’ ile karşıladı.

MERSİN
Giriş Tarihi : 02-01-2024 08:52
Mersin yeni yılı 'Sokak Partisi' ile karşıladı

AKDENİZ POSTASI

Partide Mersinliler, 2023’ün son gününün tadını çıkartarak 2024’e coşkulu bir şekilde girdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen ‘Sokak Partisi’nde alanı dolduran vatandaşlar 2024’ü şarkılar eşliğinde karşıladı. DJ Cingiz ve MC Demir ile DJ Ozzy ve MC Halil’in giriş performansı ile başlayan etkinlik, Mersinli grup Sabotaj konseri ile devam etti. Gecede sahne alan son sanatçılar olan Arem Ozguc ve Arman Aydın ise, 2023’ün son dakikalarında Mersinlilere unutulmaz anlar yaşattı. Gece boyu nostaljik şarkılarla geçmişe yolculuk yapan vatandaşlar, son dönemlerin en çok sevilen pop şarkılarıyla da doyasıya eğlendi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin meydana kurduğu 'Yılbaşı Pazarı' da yılın son gününde misafirlerini ağırladı. Meydana gelerek partinin tadını çıkaran vatandaşlar, 'Yılbaşı Pazarı’ndan sevdiklerine hediyeler almayı da ihmal etmedi. Etkinlikte ayrıca, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince vatandaşlara ‘Kaynar’ ve ‘Çorba’ ikram edildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün (MSK) sevimli maskotu Caretta da partide yerini alarak vatandaşlarla birlikte yeni yılı karşıladı. Yılın son saniyelerinde hep bir ağızdan 10’dan geriye sayan Mersinliler, 2024’e coşkuyla girerken yeni yılın ilk dakikalarını dans ederek kutladı.
Vatandaşlar etkinlikten memnun kaldı
Yeni yıl etkinliğine katılan vatandaşlardan Harika Bayram, partinin çok güzel geçtiğini ve keyif aldığını belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesinin etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. Çok mutluyum. 2024’e burada girmek çok güzel bir duygu” dedi. Ertuğrul Çetin ise, etkinliğin çok zevki olduğunu söyleyerek, “Mersin Büyükşehir Belediyesine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ben çok eğlendim. Şarkılar çok güzeldi. Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Partide doyasıya eğlenen Milana Pogadina da, “Muhteşem gidiyor. Bugün çok iyi geçti daha önce Mersin Büyükşehir Belediyesinin bayram etkinliklerine de katıldım” ifadelerine yer verdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi