Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 11:37
Advert

Mehmet Büyükekşi, yeniden TFF başkanlığına seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, kullanılan 191 oyun 168’ini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

SPOR
Giriş Tarihi : 23-06-2023 08:37
Mehmet Büyükekşi, yeniden TFF başkanlığına seçildi

AKDENİZ POSTASI

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara'daki bir otelde gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Genel kurulda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 1 Haziran 2022 - 31 Mayıs 2023 dönemindeki hesap ve faaliyetlerinin oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından başkan ve yönetim kurulunun seçimi yapıldı. Tek aday olarak bulunan Mehmet Büyükelçi, kullanılan 191 oyun 168'ini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

“Bundan sonraki dönemde de birlik beraberlik içerisinde olmak istiyoruz"

Başkan seçilmesinin ardından kürsüye çıkan Büyükekşi, “Geçtiğimiz dönemde yaptığımız çalışmaların daha da iyisini, önümüzdeki 4 yıllık dönemde yeni yönetim kurulumuzla gerçekleştirmek için elimizden gelen her türlü çabayı, çalışmayı göstereceğiz. Bize göstermiş olduğunuz teveccüh için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz, birlik beraberlikten yanayız, herkesi seviyoruz. Bu konuda hiçbir kimseye karşı problemimiz yok. Bir takım konuşmalar oldu. Onlara cevap vermek gibi bir niyetim yok. Bundan sonraki dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi