Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 08:17
Advert

İlyas Mercan, Koltuğunu Öğrenci Nefes’e Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı etkinlikleri kapsamında Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’ın makamına Özel Uğur Okulları Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Nefes Toklu oturdu.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 23-04-2024 08:22
İlyas Mercan, Koltuğunu Öğrenci Nefes’e Devretti

HAVVA ULU

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, etkinlikler kapsamında Özel Uğur Okulları Ortaokulu öğrencisini ve Okul Müdiresini makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Daha sonra makamı öğrenciye bıraktı. Makama oturan öğrenci Nefes Toklu "Okullarda sosyal etkinliklerin arttırılmasını istedi. Sosyal etkinliklerin arttırılması öğrencilerdeki sınav stresini azaltacaktır.  Ayrıca İlçemizde öğrencilerimizin kullanabileceği bir yüzme havuzu;  tiyatro ve çeşitli salonların olduğu Kültür Merkezinin olmamasının eksikliği hissedilmektedir” dedi.

Telefonla İlçe Kaymakamımızı arayan Nefes Toklu Kaymakamlık Makamına oturan Kalınören İlkokulu öğrencisi İbrahim Ege Kılınç’tan okullarda fiziksel ve sözlü şiddetin önlenmesi, bayrakların yenilenmesi ve hijyene dikkat edilmesi hususunda talimat aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan  "Yarınlarımızın teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Başarılı ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi

Ziyaret sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mercan,  günün anısına öğrencimize  hediye verdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi