Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:15
Advert

Durmuş Yılmaz, Mersin İl Başkanlığı Mazbatasını Aldı

Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Durmuş Yılmaz 10-13 Kasımda Antalya da yapılan VI.Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü ve Eğitimin Niyeliğinin Arttırılması, Türkiye Buluşmaları Programına katıldı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 16-11-2023 13:00
Durmuş Yılmaz, Mersin İl Başkanlığı Mazbatasını Aldı

HAVVA ULU

14 yıldır Özel Eğitim Derneği ve Özel Eğitim Federasyonu Başkanlığını yürütüyordu. Şimdi de Özel Eğitim Konfederasyonu Mersin İl başkanlığı Mazbatasını aldı.

Konuyla ilgili bilgi veren YILMAZ, “ Özel Eğitimin Niyeliğini Arttırmak için düzenlemiş olduğumuz VI. Türkiye Buluşmaları programımıza, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürümüz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz. Daire Başkanlarımız, Mersin İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet DURMUŞ, ve 81 ilden gelen Kurum sahibi arkadaşlarımız katıldı. Özel gereksinimli bireyler için, daha nitelikli eğitim nasıl olur üzerinde gerekli çalışmalar yapıldı.Önemli kararlar alındı.” Dedi

Ayrıca 14 yıldır yürütmekte olduğum Özel Eğitim Dernekleri Başkanlığı ve Özel Eğitim Federasyonu Başkanlığından sonra, Özel Eğitim Konfederasyonu Mersin İl Başkanlığı görevini bana layık gören Genel Başkanım Yunus KILIÇ ve yönetimimize teşekkür ederim.İlk günkü gibi Özel gereksinimli bireylerin haklarını korumaya ve onları daha iyi yerlere getirmek için mücadeleye devam edeceğim dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi