Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 18:35
Advert

Durmuş, dereceye giren öğrencileri kabul etti

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece elde eden öğrencilerle bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-11-2023 14:24
Durmuş, dereceye giren öğrencileri kabul etti

NUH AKKUŞ

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece elde eden öğrencilerle bir araya geldi.
'100. Yılında Cumhuriyet' konulu şiir yarışmasında Türkiye 3.'sü Yenişehir Menteş Şehit Osman Köse Ortaokulu öğrencisi Ayça Kabaagıl ve Okul Müdürü Memet Evran ile '100. Yılında Cumhuriyet' konulu kompozisyon yarışmasında Türkiye 1.'si Toroslar Üstay Ortaokulu öğrencisi Makbule Kara ve Okul Müdürü Hasan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret etti. Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Cumhuriyetimizin 100. yılını tüm kurumlarımızda düzenlenen birçok etkinlikle, gururla kutluyoruz. Bu aziz milletin birlik ve dirlik içinde daha nice 100 yıllar görmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen tüm meslektaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Türkiye yüzyılında emin adımlarla yürüyerek hep birlikte çok büyük, çok güzel işler başaracağımıza inancım tam, başarınız daim olsun" dedi.
Durmuş ayrıca, Akdeniz 75. Yıl Fen Lisesi öğrencileri ile birlikte pansiyonda akşam yemeğine katıldı. Öğrencilerin sofrasına konuk olan Durmuş, ''Bizler, paylaşmaktan mutluluk duyan, komşusu açken huzur bulamayan bir milletin ferdi olarak, öğrencilerimizle birlikte aynı sofraya oturmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Kıymetli öğrencilerimiz, 'Türkiye'nin Yüzyılı'nda hem maddi hem de manevi değerlerimizle her alanda büyük başarılar elde ederek cumhuriyetimizi daha da yücelteceğiz, sizlere emanet edeceğiz. Sevgili öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum" diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi