Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 01:27
Advert

Durmuş Deniz’e STK’lar ve Esnaflardan Yoğun İlgi

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer,  seçim çalışmaları kapsamında geldiği Anamur’da bir dizi ziyarette bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 09:17
Durmuş Deniz’e  STK’lar ve Esnaflardan  Yoğun İlgi

HAVVA ULU

 CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Seçime Yönelik verimli çalışmalara eşlik etti.

1991 yılından beri Mersin ve İlçelerinin Esnaf ve Sanatkarlarının sorunları ile ilgilenen MV. Dinçer, 2005 Yılından 2022 yılına kadar Mersin Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı, 2022 yılından Millet Vekili olduğu 2023 yılına kadar da Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Ziyaretlerde esnaflar nezdinde çok sevilip sayıldığına Anamur Sanayi Sitesinde yakinen tanık olduğumuz Sayın Dinçer’i, dört yüz dükkanın en az üç yüz elli ustası yakından tanıyordu. O’na yaptığı iyilikler için şükranlarını belirtiyorlardı.

Bu nedenlerle seçim çalışmasını Anamur’dan başlatan Milletvekili Dinçer’e,  İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır ve İlçe Başkanımız Arif Çakırcı ve Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Ziyaretlerine Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Şöförler Odası, Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası gibi Meslek Kuruşlarıyla başlayan CHP heyeti ardından Sanayi Sitesi Esnaflarını dükkan atlamadan, sıkılmadık el bırakmadan ziyaret ettiler. İlçe Örgütünün planladığı, Emirşah, Karadere, Alataş Mahalle halkının katıldığı, Emirşah Mahallesinde gerçekleşen, miting sayılabilecek akşam toplantısında, vatandaşların yoğun katılımı ile gösterdikleri ilgi günün yoğun çalışma yorgunluğunu huzurla bitirdi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, sanayi sitesi esnafının sorunlarını bildiklerini, onların beklenti ve taleplerini karşılayacaklarını, sanayi esnafının görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu sorunların çözümü için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

Ertesi gün de, Hal Esnafı ile Anamur Merkezdeki Esnaflarımızın sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz ve ziyaret heyeti; İki günlük çok verimli çalışmalar sonucu esnaflarımızın yüreğine dokunmuş oldular.

Partili, partisiz Esnaflardan aldıkları olumlu tepkilerle seçimin kazanılacağına olan beklentilerinde şüphe kalmadı.

Akşam da Köprübaşı, Kaşdişlen Mahalle toplantısında konuşan Durmuş Deniz, Anamur’da gerçekleştireceği projelerini açıkladı. Millet Vekili Dinçer de, Anamur ve Mersin Belediyelerin her ikisini de CHP’li Belediye olması halinde hizmetlerin daha kolay geleceğine değinip, Durmuş Deniz ve Vahap Seçer için oy talebinde bulundu.

            CHP Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, "Anamur da Sanayi Sitesi Esnafımızın, Hal Esnafımızın ve Merkezdeki ziyaret ettiğimiz esnaflarımız sorunlarını, taleplerini aktardılar,  çok fazla esnafımız da desteklerini açıkladılar.     Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimizde, esnafımızın beklentilerini karşılamak için ben ve meclis üyesi arkadaşlarım söz veriyoruz çok çalışacağız. Esnafımızın işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi