Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 05:29
Advert

CHP Anamur İlçe  Örgütü Yoğun Çalışıyor

CHP Anamur Örgütü Seçim Gönüllüleri;  14 Mayıs Başarısı kendiliğinden gelmez, çok çalışmalıyız.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-04-2023 15:38
CHP Anamur İlçe  Örgütü Yoğun Çalışıyor

Havva Ulu

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığı, Ülkede seçim kararı alınır-alınmaz, öncelikle seçim koordinasyon kurulunu oluşturup, saha da çalışacak gönüllülere çağırıda bulundu.

Bir yandan Seçim koordinasyon kurulu seçime yönelik çalışma plan ve programını hazırlarken, İlçe Yönetimi de çağırıya olumlu cevap veren seçim de çalışacak üye ve gönüllüleri grupladı.

Bir aya yakın zamandır, Ramazan ayının seçmene ulaşmaktaki zorluklarına rağmen merkezde sekiz, kırsalda da on dokuz mahallede seçim çalışmalarını ev-ev, evde bulamıyorsa tarlada, çarşıda, pazarda seçmene ulaşarak birinci tur propagandasını tamamladı.

Önümüzdeki günlerde de daha yoğun merkezdeki mahallelerde seçmenlerimizle kucaklaşacak gönüllüler, çoğu zaman evlerinde kahvaltılarını yapmadan, İlçe binasında yine gönüllülerin yaptığı sıkma, böreklerini çaylarıyla yiyerek önceden planlanan mahallelere çalışmaya çıkmakta, beraberlerinde götürdükleri simit ayranla da öğle yemeklerini geçiştirmekteler.

Bu büyük özverili çalışma, bir aya yakın zamandır her gün tekrarlanmaktadır. Kendilerine sorduğumuzda; Bu büyük özveri niye? Cevap netti; ‘’14 Mayıs başarısı kendiliğinden gelmez. Çok çalışmalıyız. Sayın Kılıçdaroğlunu 13’üncü Cumhurbaşkanı yapmak yetmez, Millet ittifakını da İktidar yapmalıyız ki, Ülkemiz özgürlüğe, refaha kavuşsun.’’ dediler.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi