Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 05:07
Advert

Bozdoğan: "Tarsus için muhtarımızla hep birlikte çalışacağız"

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Tarsus için muhtarlarımızla hep birlikte çalışacak, şehrimize hep birlikte sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

MERSİN
Giriş Tarihi : 20-10-2023 08:34
Bozdoğan:

AKDENİZ POSTASI

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Tarsus için muhtarlarımızla hep birlikte çalışacak, şehrimize hep birlikte sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Muhtarlar Günü nedeniyle Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından program düzenlendi. Düzenlenen programa Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçe protokolü, belediye bürokratları, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, il ve ilçede görev yapan muhtarlar, Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği ve Türkiye Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanları katılım sağladı.
“Muhtarlarımız birbiriyle irtibatlı, iyi çalışmaları ortaya koymaktadır"
Muhtarların Tarsus’a hizmet etmek için el birliğiyle çalıştıklarına değinerek, muhtarlara seslenen Bozdoğan, “Tarsus'un mahallelerde hizmetin görünen yüzü olan muhtarlarımız, sizlerle buluştuğumdan dolayı çok mutluyum. Yüz seksen tane mahallemiz var. Sizler bugüne kadar bizlere, mahallelerinizdeki sorunları, problemleri yansıtarak bunların giderilmesi için çaba gösterdiniz. Ama bir gerçek var ki 400 bin nüfusa ulaşan bir kentin de bir il olma hakkı elbette var. Ve bu sesleri de en gür bir şekilde ortaya koyması gerekenler de sizlersiniz. 2014’de başlayan 113 milyon liralık bütçe 2019’da 240 milyona ve şimdi de 3 milyar 96 milyona çıktı. Bunlarda elbette ki çalışanların, emek veren arkadaşlarımın ve idarede bulunan arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. Sizlerle çalışmaktan, sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bugün tüm muhtar arkadaşlarımızın ve yeni seçimde muhtar adayı olan arkadaşlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi