Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:12
Advert

Bir garip yangın söndürme

Mersin Erdemli'de bir tamirhane deki motosiklette çıkan yangını, çalışanlar eliyle söndürdü.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 18-11-2023 06:34
Bir garip yangın söndürme

AKDENİZ POSTASI

Mersin Erdemli'de bir tamirhane deki motosiklette çıkan yangını, çalışanlar eliyle söndürdü. Yangını gören bir başka çalışan ise getirdiği yangını tüpünü arkadaşlarına sıkması ilginç anlar ortaya çıkardı.
Olay, ilçeye bağlı Koyuncu Mahallesi Güzeloluk Caddesi'ndeki bir motosiklet tamir atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalışanların bir motosikleti tamir ettiği sırada motor bölümünde yangın çıktı. Alevi gören personel, eliyle yangını söndürmeye başardı. O sırada yangın olduğu fark sonradan fark eden çalışanlardan Mahmut Kurt'ta yangın tüpünü getirdi. Yangının söndüğünü gören Kurt, tüpü önce motor kısmına ardından da iş arkadaşlarının üzerine sıktı. O anlar güvenlik kamerasına da yansırken, diğer çalışanların iş yerinden kaçma anları yer aldı. Öte yandan daha öncede bir motosikletin motor kısmında yangın çıktığı, alevlerin de su ile söndürüldüğü belirtildi.
Yaşananları anlatan Mahmut Kurt," Motorda yangın çıktı, arkadaşlar eliyle söndürdü. Bende sonradan yangın tüpüyle müdahale ettim. Bende onları söndürdüm. Bu olanları iş yerinin kamera kaydından izledik, öyle paylaşmak istedik bize de bir anı kaldı. Daha öncede böyle bir yangınla karşılaşmıştık suyla söndürmüştük. Şimdi tedbirimizi aldık. İş yerinde tedbiri hiç bir zaman elden bırakmamak lazım" dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi