Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 00:47
Advert

Belediye, yaylalarda çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Mersin'de yayla sakinlerinin taleplerinin yerine getirildiği çalışmalar çerçevesinde, Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ağaçlar budandı ve yeşil alanlar yabani otlardan arındırılarak temizlendi.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 11-08-2023 08:46
Belediye, yaylalarda çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

AKDENİZ POSTASI
Ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için yapılan budama çalışmaları, Gözne Mahallesi'nde gerçekleşirken, mahallede yer alan futbol sahasında da yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Aynı zamanda park ve yeşil alanları baştan aşağı temizleyen belediye ekiplerinin, yaz aylarında çocukların ve ailelerin rahatlıkla kullanabileceği temiz ve ferah alanlar oluşturduğu bildirildi.
Toroslar halkının yaşam kalitesini artıracak her türlü çalışmayı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yeşil alanların önemine dikkat çekerek, “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Toroslar Belediyesi olarak hem yeşil alanlarımızı düzenli olarak bakımdan geçiriyor hem de yeni alanlar oluşturuyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmaktır. Hemşehrilerimizden de isteğimiz bu yeşil alanlarımızı korumaları ve sahip çıkmalarıdır. Bu güzellikler hepimizin” diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi