Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 04:14
Advert

Başkan Seçer: “Anamur Tarih Yazacak”

Başkan Seçer, CHP Anamur İlçe Örgütü'ne ziyaret gerçekleştirerek partililer ile bir araya geldi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 10-05-2023 14:34
Başkan Seçer: “Anamur Tarih Yazacak”

HAVVA ULU

Partililer ve vatandaşlar tarafından coşku içinde karşılanan Seçer, 15 Mayıs sabahından itibaren Türkiye sathında tüm vatandaşların rahat bir nefes alacağını söyledi.

Vatandaşların lafa değil hizmete baktığını dile getiren Başkan Seçer, “Çünkü insanların gerçek gündemi iş, aş ve huzur. Her şeyden önemlisi huzur” diye konuştu.

Sandık güvenliğinin önemine bir kez daha vurgu yapan Seçer,“Son saniyeye kadar görevimizi bırakmayalım. Olması gereken bu” dedi.

Seçimlerde alınacak olumlu sonuçların, 10 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler için de moral olacağını ifade eden Seçer,“Güzel günler göreceğiz. Mersin’in her tarafını gül bahçesine çevirelim”ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Anamur örgütü tarafından coşkuyla karşılanan Seçer, Anamur'un hem yerel hem de genel seçimde tarih yazacağını söyledi.

“85 milyon, tüm ülke sathında vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak”

İnsanların gergin siyasetten sıkıldığını belirten Başkan Seçer, “85 milyon, tüm ülke sathında vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Vazgeçtik siyasetten, millet sıkıldı. Her geçen gün yükselen tonda, her geçen gün hakaret içeren tonda 21 yıl aynı ses. Millet sıkıldı ‘yeter’ diyor” dedi.

Her görüşten insanla arasının iyi olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Herkesle de aramız iyi. Şimdi bu önemli ve sihirli bir cümledir. Millet bunu özlemiş. Öyle bir Cumhurbaşkanı öyle bir başbakan olsun ki her kesimle arası, diyaloğu iyi olsun. Bizi beğenmeyenler olabilir ama kimse bize en azından; ‘Bu adamın kalbi kötü. Bu adam bizim görüşümüze, mezhebimize, meşrebimize, siyasetimize düşmanca bakıyor’ dedirtmeyelim” diye konuştu.

“Öyle bir dil kullanalım ki herkesi kucaklayalım”

İnsanların farklı görüşlerde olsa da kaliteli siyaset yapan siyasetçileri özlediğine değinen Başkan Seçer, “Ayrı düşünebiliriz ama bu bizim ülkemiz, yaşadığımız kentle ilgili ya da milletimizin menfaatleri ile ilgili ortak düşünmemizi, ortak kaygılarımızı, ortak arzularımızı, ortak ülkülerimizi engelleyecek bir durum değildir. Biz öyle bir dil kullanalım ki herkesi kucaklayalım” ifadelerini kullandı.

“İnsanların gerçek gündemi iş, aş ve huzur”

Vatandaşların boş lafa değil, elle tutulup, gözle görülecek hizmetlere baktığını kaydeden Seçer, “Bana yol soracaksınız. Bana; ‘siz tarıma destek oluyor musunuz?’ diye soracaksınız. ‘Bizim seracılarımız zarar gördü, ne düşünüyorsunuz?’ diye soracaksınız. Bana; ‘Çocuklarımızın eğitimine Anamur’da mevcut faaliyetlerinizin üzerine ne katacaksınız?’ diye soracaksınız. Çünkü insanların gerçek gündemi iş, aş ve huzur. Her şeyden önemlisi huzur” diye konuştu.

“Son saniyeye kadar görevimizi bırakmayalım”

Seçer, bugüne kadar yapılan çalışmalar için CHP Anamur İlçe Başkanlığı nezdinde tüm örgüte ve birlikte yol yürüdükleri Millet İttifakı’nın başkanlarına ve teşkilatlarına da teşekkürler etti. Seçimlere son 4 gün kala, sandık güvenliğinin önemine bir kez daha vurgu yapan Seçer, “‘Kazandık, her şey tamam, görevlerimiz tamam’ değil. Zaten teşkilatlar, örgütler yönlendirecek. Sandık müşahitleri, gözlemcileri, sorumluları, başkanları, seçim kurullarındaki görevli arkadaşlar; herkes son saniyeye kadar ‘Her şey bitti, ıslak imza altına alındı, tutanaklar yetkili yerlerimize gönderildi, Genel Merkez’e kadar ulaştı’ diyene kadar görevimizi bırakmayalım. Olması gereken bu” ifadelerine yer verdi.

“Mersin’in her tarafını gül bahçesine çevirelim”

Anamur’daki anketleri de incelediğini kaydeden Seçer, “CHP’nin zaten burada bir gücü, oy oranı var ve gücümüze güç kattığımızı çok rahat söyleyebilirim. 4 gün sonra göreceksiniz, Mersin’de CHP’nin bir önceki seçimlere göre gücüne güç kattığını göreceksiniz. Cumhurbaşkanlığı’nda Cumhur İttifakı’nın adayıyla Anamur fark atacak. Partimizin de 2018 seçimlerine göre çok daha fazla güç kazandığını göreceğiz” dedi. Seçimlerde alınacak olumlu sonuçların, 10 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler için de moral olacağını ifade eden Seçer, “Güzel günler göreceğiz. Daha ne yapabiliriz, daha iyi noktalara nasıl gelebiliriz? Sürekli bunları düşünüyorum. Mersin’in her tarafını gül bahçesine çevirelim” ifadelerini kullandı.

4 yıl boyunca merkezi hükümet tarafından siyasi ayrımcılığa maruz kaldığını ve birçok engellemeyle karşılaştığını da hatırlatan Seçer, “15 Mayıs’tan sonra ben de rahatlayacağım. Nedir CHP’li ve Millet İttifakı’na mensup belediye başkanlarına çektirilen? Bu bize reva mı? Fakat inşallah 15 Mayıs itibariyle, rahatlıkla gidip görüşebileceğim, Anamur’dan Tarsus’a kadar bölgenin sorunlarını aktarabileceğim bir Cumhurbaşkanımız olacak. Benimle ilgili olsun olmasın dertten anlayan, adaleti bilen, hizmeti ayrım yapmadan dağıtan, 85 milyonu kucaklayan bakanlarımız olacak. Cumhurbaşkanımızla çalışmak, 15 Mayıs’tan itibaren bizim için de çok büyük keyif olacak, bunu canı yürekten istiyorum” dedi.

Deniz: “14 Mayıs akşamı Türkiye'nin çehresi değişecek, mutluluğumuz artacak”

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz de saha çalışmalarında özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı başarılı çalışmaları anlattıklarını belirterek, “Sizin başarılı çalışmalarınız bizim başarılı bir seçim çalışması yapmamızın önünü açtı. Her gittiğimiz yerde gülen yüzlü insanlar kapıyı açtı. Sizlerin yaptığı güzel hizmetlerin getirisini aldık. Muhalefetteyken bu kadar hizmet edebildiysek, iktidarda neler yapabileceğimizi tüm insanlar tahmin ediyor. Yerelde iktidar olmamız ve başarılı hizmetlerden yararlanma; vatandaşlarımızın CHP’ye ilgisini, seçim çalışmaları katılımı ve üye olma isteğini arttırdı. Biz daha önce iktidar olmanın huzurunu sizlerle yerelde yaşamıştık, şimdi de genelde hep beraber yaşayacağız. 14 Mayıs akşamı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı da iktidar olacak, Türkiye'nin çehresi bir daha değişecek, mutluluğumuz tüm ülkede artacak” diye konuştu.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi