Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 18:40
Advert

Başkan Poçulu, Anamur Esnafına  Türk Kahvesi Hediye Etti

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Esnafları ziyaret eden Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, esnafları tek tek dolaşarak üyelerinin hem bayramını kutladı, hem de Türk kahvesi hediye etti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 24-06-2023 05:40
Başkan Poçulu, Anamur Esnafına  Türk Kahvesi Hediye Etti

HAVVA ULU

Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Esnaf ve sanatkârlar için özel olarak paketlenen Türk kahvesi dağıtımına başlayarak, esnafın kurban bayramını kutladı.

Kurban kesimi sonrası içeceği kahvesi esnaf odasından’ kampanyası ile esnaflara kahve dağıtan Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, şehir merkezinde ve kırsal kesimde yaşayan tüm esnafları ziyaret ederek, hem bayram hediyelerini veriyor,hem de bayramlarını kutluyor.

Oda Başkanı Özkan Poçulu, ahilik kültürün dayanışma temellerine dayandığını ifade ederek, “Esnaflık geleneğimiz, kültürümüz ahiliğin temellerine dayanır. Ahilik dayanışma demektir, bir olmak demektir. Bir arada, birbirine destek olmak ve böylece güçlü olmak demektir.Oda yönetimi olarak Kurban Bayramında,kurban kesimi sonrasında üyelerimizin içecekleri kahveyi biz ikram etmek istedik. Şehir merkezinde ve kırsal kesimde yaşayan tüm üyelerimizi ziyaret ederek, kahvelerini takdim ediyorum, hemde yaklaşan bayramlarını aileleri ve sevdikleriyle huzur içinde geçirmeleri dileğimi bizzat kendilerine söylüyorum”diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi