Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 01:53
Advert

Başkan Kılınç’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 30-08-2023 09:38
Başkan Kılınç’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

HAVVA ULU

Ağustos ayının Türk tarihi açısından zafer ayı  olduğunu belirten Başkan Kılınç: "Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ise Kurtuluş Savaşı ile Anadolu'nun bir Türk Yurdu olduğunu bütün Dünya'ya ilan etmiştir.

Ülkemizin ve aziz milletimizin harap ve bitap düştüğü bir ortamda damarlarındaki asil kandan aldığı kudretle memleketi işgalden kurtaran Büyük Atatürk, emperyalistlerin tarih sayfalarından silinip gittiğimizi düşündükleri anda Anadolu'da yeni bir Türk devletinin temellerini atmıştır.

Bu sarsılmaz temel üzerine inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bin yıllar boyunca Anadolu'nun Türk Yurdu olarak anılmasını sağlayacaktır.

21. yüzyılın Türkiye'sinde bizlere düşen görev, al bayrağımızın gölgesinde, Büyük Atatürk'ün izinde ülkemizi ve milletimizi muassır medeniyetler seviyesine ulaştıracak çalışmalar yapmak ve şartlar ne olursa olsun aziz milletimizin bağımsızlığını savunmaktır.

Bu vesile ile başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hem cephede hem cephe gerisinde her türlü fedakarlıktan kaçınmayan bu kahraman milletin tüm fertlerini rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi