Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 03:21
Advert

Başkan Gümüş, “Üreticiye Yapılan İhanetin Bedeli Çok Ağır Ödenir !"

Bozyazı Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Üreticiye Yapılan İhanetin Bedeli Çok Ağır Ödenir şeklinde basın açıklamasında bulundu.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 16-03-2023 08:37
Başkan Gümüş, “Üreticiye Yapılan İhanetin Bedeli Çok Ağır Ödenir !

Havva Ulu
Rusya’nın ambargo uyguladığı Yunanistan çileğini içimizdeki bazı hain tarım vampirleri   
Yunanistan çileğini alarak Beyaz Rusya ya gönderiyorlar ve Beyaz Rusya'da Yunanistan çileğinin menşeini Türk menşeine değiştirerek daha sonra Rus pazarına sevk ediyorlar.Böylece Rusya'nın Yunanistan'a uyguladığı ambargoyu deliyorlar, hem de Türk çiftçisine ihanet ediyorlar..
Bu memleketin ekmeğini yiyeceksin, suyunu içeceksin, havasını teneffüs edeceksin,sonrada dönüp Türk çiftçisine ihanet edeceksin. 
Çiftçilerimiz girdi maliyetleriyle boğuşurken,iklim değişikliğinden kaynaklanan kuraklığa karşı mücadele verirken, bunlar yetmiyormuş gibi, Türk çiftçisi tarım vampiri hainlerle de mücadele etmek zorunda kalıyor.
Buradan sesleniyorum;
Aldığımız bilgileri, belgeleri yetkililerimizle  paylaştık.
Bu hainlere ve hainlere kuryelik yapanlara hak ettikleri cezayı Türk Devleti en ağır şekilde bedelini ödetecektir.   Türk çiftçisine destek veren devletimize, ihracatçımıza, tüccarlarımıza, komisyoncularımıza, tüketicimize ve en önemlisi her türlü zorluğa rağmen üretimi bırakmayan Türk çiftçisine teşekkür ediyoruz.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi