Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:20
Advert

Başkan Gültak: "Çok çalışacağız ve bu seçimi kazanacağız"

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, hizmetlerin devam etmesi, sosyal ve kültürel projelerin sürmesi, ilçeyi geleceğe hazırlayan yatırımların kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesi için 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerden destek istedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-02-2024 10:14   Güncelleme : 16-02-2024 10:20
Başkan Gültak:

AKDENİZ POSTASI


Gültak, AK Parti tarafından bir otelin salonunda organize edilen toplantıya katıldı. Toplantıda salona hitabında, 5 yıllık görev süresinde ilçede gerçekleştirdikleri projeler hakkında konuşan Başkan Gültak, hizmetlerin yeni dönemde de kesintisiz ve artarak sürmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde ilçe sakini seçmenlerden destek ve yetki istedi.

“Çok çalışacağız, her vatandaşımıza ulaşacağız”
Yerel seçimlerde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanılmasının önemine de dikkat çektiği konuşmasında Başkan Gültak, “Mesele sadece Akdeniz değil. Ayrıca ne lazım? Mersin Büyükşehir. Bu nedenle Cumhur İttifakı olarak, ulaştığınız her yerde, dokunduğunuz her vatandaşımızdan hem bana hem de Serdar Soydan’a oy istemeyi lütfen unutmayın. Aksi halde bir kolumuz eksik kalır. Bu önemli fırsat ele gelmiş. Mutlaka kazanmak için çok çalışacağız, gece gündüz demeden herkese ulaşacağız ve bu seçimleri alacağız. Her şeyden önce kentimizde barış, huzur, kardeşlik ve güven ortamının sürmesi için kararlılıkla mücadele edeceğiz. Herhangi bir tereddüdümüz asla olmasın. Tek yapmamız gereken inanmak ve çok çalışmak” ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi