Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 19:14
Advert

Başkan Deniz’den Tüm Örgütlere Örnek Olacak Tarihi Çağrı

Durmuş Deniz birleştirici bir adım atarak, Partimizde ayrışma yaşanmasın, gelin mahallelerde ortak liste ile delegelerimizi, daha sonra da birleştirici, çalışkan, başarılı olacak bir yönetimi Anamur’umuza kazandırarak, Ülkemizin zor günlerinde, örgütlerimize örnek olalım açıklaması yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-06-2023 09:38
Başkan Deniz’den Tüm Örgütlere Örnek Olacak Tarihi Çağrı

HAVVA ULU

Anamur CHP İlçe Başkanı Deniz dün İlçe Başkanlığında, İlçe kongresi sürecinin kırgınlık, küskünlük yaşanmadan birleştirici geçmesi için; İlçe Yönetimi, İl Bşk. Yrdc. Seyfettin Ankay, Önceki dönem İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri ve Partinin ileri gelen büyükleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Herkesin görüşünün dinlendiği toplantı da katılımcılar, ağız birliği etmişçesine, birleştirici, demokratik, kavgadan uzak delege ve yönetim seçimi istediklerini ve İlçe Başkanı Deniz’in yapıcı önerisini desteklediklerini ifade ettiler. Toplantıya katılım ve ilgi yoğundu.

Toplantı da bir konuşma yapan Deniz; ‘’Kongre takvimi açıklanır açıklanmaz, ilk Yönetim kurulu toplantımızda, yönetici arkadaşlarıma, Partimizde ayrışma yaşanmaması için, her mahallede tek liste ile Delege seçimlerine gidilmesi önerimi açıkladım. Delegelerimiz özgür iradeleri ile aday olsun, seçilsin. Kimsenin adamı olmasın, özgürce kararlar alıp, yönetimini belirlesin. Geçen delege seçimlerinde de aynı özgürlükçü tutumumu sergiledim. Hiçbir yakınımı, çalışanımı delege yapma çabasında olmadım dedim.

İlçe başkanlığım döneminde iki bine yakın yeni üye kaydı olmasına, seçimlerden açık ara partimiz birinci çıkmasına yani yönetim başarımıza rağmen, ben ve arkadaşlarım tüm delegeleri biz belirleyelim çabasında olmayacağız. Biliyoruz ki delegelerin çoğunluğunu biz seçtirsek bile; sevgide, parti hedeflerinde bir olamadığımız da belki kazanan biz olabiliriz ama parti kazanmıyor, ayrışıyoruz.

Benim amacım birleştirmek. Partimizi doğru yönetecek, büyütecek, başarı olacak bir aday da birleşirsek, İlçe Başkanlığına aday olmaya da bilirim. Ama anlaşma sağlanmaz, yarışmadan yana bir tercih doğarsa, partimizi de ortada bırakacak değiliz. Yarışlara girer, partimizin zarar görmemesi, yeniden oy kaybına uğramaması için, Yerel seçimleri mutlaka Cumhuriyet Halk Partisine kazandırmak için mücadelemizi sürdürürüz.’’ Dedi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi