Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:24
Advert

Başkan Bozdoğan: "Kadın isterse her şeyi yapar"

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen halk oyunları kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 08:34
Başkan Bozdoğan:

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen halk oyunları kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan aldı.
Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde halk oyunları kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından takdim edildi. Kursiyerlerin çeşitli gösteriler sergiledikleri etkinlikte, kursiyerler eğitimde öğrendiklerini uygulama fırsatı yakaladı. Gösterilerin ardından kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Başkan Bozdoğan, hayatlarında başarılar diledi.

“Bir kentin gerçek aydınlık yüzleri kadınlardır"
Gurur duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Başkan Bozdoğan, “Aslında bir kentin gerçek aydınlık yüzleri kadınlardır. Kadınlarımız için biz 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptık. Kadınlar için bu kentte ne yapsam az olduğunu da biliyorum. Ama az önce sizleri seyrederken gerçekten çok mutlu oldum. Gurur duydum çünkü Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında” dedi.

"Burada çok güzel dostluklar geliştirdik"
Başkan Bozdoğan’a kurslara katılmaktan dolayı memnuniyetlerini ileten kursiyerler ise “Burada çok güzel dostluklar geliştirdik. Böyle yöneticilerin mutlu olmayı tanıması bizi daha da ileriye götürüyor. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi