Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 15:42
Advert

Asteria Güzellik Salonu Anamur'da Hizmete girdi

Asteria Güzellik Salonu ,görkemli bir açılışla Anamur'da Hizmete girdi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 22-12-2023 09:06
Asteria Güzellik Salonu Anamur'da Hizmete girdi

HAVVA ULU

Anamur'da hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan ASTERİA GÜZELLİK  Salonunun açılışı gerçekleştirildi. Açılış öncesi yapılan duanın ardından,açılış kurdelesini, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir'in eşi Berrin Bozdemir, Anamur Belediye Başkan yardımcısı, Türkan Kasapoğlu, Anamur İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Anamur Şoförler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı, Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun kesti. Açılışın ardından konuklar Güzellik Salonunu gezdi. ''Asteria Güzellik Salonu Son Teknolojik Cihazlarla Donatıldı'' Son teknoloji cihazlarla donatılmış olan Asteria Güzellik  salonunda profesyonel lazer epilasyon(UMEX), cilt bakımı, leke tedavisi, bölgesel zayıflama,G5, protez tırnak, kalıcı oje ,manikür-pedikür, ipek kirpik ,kirpik  lifting ,kaş laminasyon ,kalıcı makyaj, make-up gibi hizmetler veriliyor.

Asteria Güzellik Salonu işletme sahibi Özlem Şahin ; ''İşimi hakkıyla yapmak için çok emek verdim. En iyi hizmeti, en iyi şekilde sizlere vermek için artık ben de buradayım. Bu ışıltılı hayatı sen seçeceksin. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.'' İfadelerine yer verdi.

Açılışa katılan davetlilere de çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Asteria Güzellik Salonunu gezen davetlilerden tam not aldı.

Asteria Güzellik Salonu son teknoloji cihazlar ve alanında uzman kadrosu ile Anamur Sağlık Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi 39/1 hizmet vermektedir.

Telefon:  0506 772 10 70


 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi