Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 14:54
Advert

Anaokulu öğrencileri sinema ile buluştu

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Toroslar Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Anaokulundaki minik öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-12-2023 08:42
Anaokulu öğrencileri sinema ile buluştu

AKDENİZ POSTASI

Animasyon filmi gösteriminde keyifli anlar yaşayan minikler, arkadaşları ve öğretmenleri ile film izlemenin tadını çıkardı.
Toroslar Belediyesinin servisleriyle sinema etkinliğine katılan çocuklar neşeli anlar geçirirken, ilk kez sinema ile tanışan çocuklar da heyecanlarını yaşıtlarıyla paylaştı. Sinema etkinliğiyle alakalı konuşan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla hayata geçirdikleri Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulunda, çocukların eğlenerek öğrendiğini söyledi. Okul öncesinden üniversiteye kadar her yaş grubundan çocukların yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Yılmaz, “Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Onların eğitimlerini alırken sosyalleşmelerine de önem veriyoruz. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek her şeye değer. Çocuklarımıza yönelik sağladığımız her türlü desteği kentimizin ve ülkemizin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın mimarı çocuklarımız ve gençlerimizdir” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi