Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 03:11
Advert

Anamur’da Futbolun Patronu11H-D Takımı  Oldu 2-0

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmenleri Atakan Ülküdür Mustafa Bilgin ve Sebahattin Dinç’in  Birlikte organize ettikleri 20 takımın katıldığı futbol organizasyonu sona erdi.

SPOR
Giriş Tarihi : 07-04-2023 13:52
Anamur’da Futbolun Patronu11H-D Takımı  Oldu 2-0

Havva Ulu

Pazartesi günü okul sahasında final oynanan karşılaşmasını 2-0 kazanan 11H-D takım şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. Finalde karşı karşıya gelen 11H-D ve 11-E takımları finale yakışır şekilde bir maç ortaya koydular. Karşılaşmanın ilk yarısını irfan’ın attığı penaltı golü ile 1-0 önde kapayan 11H-D takımı üstün oyununu ikinci yarıda da devam ettirerek yine İrfan2ın ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada başka gol olmayınca maçı 2-0 kazanan 11H-D takımı şampiyonluk kupasına uzandı. Bu maçta her iki takımın seyircileri de takımlarına alkışlarıyla destek verdi. Adı geçen turnuvada 11-E takımı ikinci olurken 10-F takımı ise üçüncülüğü kazandı.

Yaklaşık 30 gün süren turnuva boyunca çok sayıda gelecek vaat eden genç ve yetenekli futbolcular göz doldururken maçların seyir zevki yüksek olması izleyenlerin ilgisini çekti. 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi