Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 23:07
Advert

Anamur’da 23 Nisan Büyük Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Anamur’da Coşkuyla Kutlandı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 23-04-2024 12:34
Anamur’da 23 Nisan Büyük Coşkuyla Kutlandı

NUH AKKUŞ

 Anamur’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları, eski Cumhuriyet meydanından Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi bando takımının yeni Cumhuriyet meydanına kadar süren yürüyüşü ile tören başladı.

 Törene Anamur Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, Garnizon Komutanı Taner TÜKEL, Anamur Belediye Başkanı Durmuş DENİZ, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç DEDE, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas MERCAN, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Cumhuriyet meydanında bando gösterisi, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Milli eğitim müdürü İlyas Mercan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve öğrencilerin şiirleriyle son buldu.

 Saat 10.00’da Anamur Akdeniz İlkokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kutlama programı açılış konuşması, Akdeniz İlkokulu öğrencileri tarafından dans gösterileri, yarışmalar, şiirler  ve   ödül töreni ile birlikte program son buldu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi