Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:09
Advert

Anamur Belediyespor'da Teknik Direktörle Yollar Ayrıldı

Bu yıl BAL Ligi 7’inci grupta mücadele eden Anamur Belediye Spor Takımı pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Homurluspor Takımımı ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı. Ve her iki takım da birer puana razı oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 14-11-2022 15:30
Anamur Belediyespor'da Teknik Direktörle Yollar Ayrıldı

Havva Ulu/

Pazar günü saat 14.00'da başlayan maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Anamur Belediyespor Takımı rakibine karşı baskılı oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamadı.

Anamur Belediye spor kalecisi İbrahim Karaca Karşılaşmanın 39.dakikasında topu ceza çizgisinin üzerinde kontrol etmesi nedeniyle orta hakem tarafından kırmızı kart gördü ve takımımız 10 kişi kaldı. Rakip takımdan Görkem de Anamur yedek kulübesine saldırıp küfür etmesi nedeniyle kırmızı kart görünce her iki takım da 10 kişi kaldı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren takımımızdan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla yedi maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik alan takımımız 11 puana ulaşarak beşinci sıradaki yerini korudu.

Şampiyonluk hedefiyle Bal Ligine start veren Anamur Belediyespor yönetimi son alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı.

Yönetim tarafından yeni teknik direktörün bugün açıklanması bekleniyor. Anamur Belediye Spor bu hafta Silifke Belediye Spor Takımı ile deplasmanda çok önemli bir maça çıkacak. Takımın yeni hocayla Salı günü çalışmalara başlaması bekleniyor.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi