Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 15:29
Advert

Anamur Belediyespor, Lider Adana F. K'yı Elinden Kaçırdı 0-0

Pazar günü 14 00'da Sefa Mert Stadında bölgesel Amatör lig 7.gurup maçı için lig lideri Adana F. K. Takımıyla karşı karşıya gelen Anamur Belediyespor Takımı rakibini elinden kaçırdı. 0-0

SPOR
Giriş Tarihi : 06-02-2023 14:46
Anamur Belediyespor, Lider Adana F. K'yı Elinden Kaçırdı 0-0

İmam Gezici

Gurubunda şampiyon olabilmek için mutlak galibiyet parolası ile maça başlayan takımımız baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada gol atamayınca maç 0-0 sona erdi.

Yağış nedeniyle stadın her yeri su birikintileri ile dolu olunca bu maçta top sürmek ya da paslaşmak çok zordu. Teknik kapasitesi yüksek bir takımın bu maçı kazanması imkansızdı. Bunun yerine her iki takım da uzun ve konta toplarla doldur boşalt oyununu tercih etti.

Adana F. K lider olmasına rağmen takımımız karşısında sadece bir tek pozisyon bulurken, Anamurspor rakibine göre çok daha baskılı ve etkili bir futbol ortaya koydu. Maç içinde, Rakibin sürekli "dan dun" futbolunu tercih, edip sık sık oyunu soğutması bir puana razı olduğunu gösterdi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha baskılı bir oyun sergileyen takımımız ne yazık ki rakibinin sürekli kapanması nedeniyle gol kısırlığı yaşadı. İkinci yarıda Metehan ve Gökalp'in oyuna girmesiyle kaygan zemine rağmen daha fazla pozisyon bulan Anamurspor ne yazık ki son vuruşları yapamadı.

Son beş dakikada bulduğu iki serbest frikik atışından da sonuç alamayan takımımız mutlak galip gelmesi gereken bir maçta bir puana razı oldu.

Oyunda kalesini gole kapatan kaleci İbrahim bu hafta hiç hata yapmadı. Defansta Çağatay, Emre, Remzi rakip forvetlere hava hakimiyeti kurarak topa kafa bile vurdurmadılar. Semih bu maçta sol bekte biraz zayıf kaldı.

Bu maçta takımı diri ve canlı tutan orta sahadaki Sabahattin, Mert ve Yılmaz ağır ve kötü zemine rağmen aslanlar gibi savaştılar.

Geçen hafta olduğu gibi bu haftada güçlü rakibinin oyuncularına top oynayacak alan bırakmadılar. Öyle görülüyor ki, yeni transfer Mert de takıma çabuk adapte olmuş.

Takımımızın forveti önceki maça göre biraz etkisiz kaldı. Kaptan Emrah, kısa boyuna rağmen, bu maçta çok sayıda hava topu aldığına şahit olduk. Şükrü Önder ilk yarıda çok etkiliydi. Yaptığı ortalar tehlike oldu.

Geçen hafta çok etkili olan Berke iyi niyetine rağmen kötü zeminin kurbanı oldu ve etkili olamadı.

Sonuçta, rakibine oranla daha istekli, daha etkili olan bir Anamur Takımı vardı. Rakibin tek puana razı pasif ve etkisiz oyunu herkesi şaşırttı. Maçta başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçtan sonra takımlarını doğu tribünlerine davet eden taraftarlar futbolcuları oynadıkları mücadeleci ve pozitif futboldan dolayı ayakta alkışladılar.

Takımımız bu beraberlikle puanını 27'ye yükseltti. Önümüzdeki hafta Kilis Belediyespor Takımına konuk olacak olan takımımız salı günü çalışmalara yeniden başlayacak.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi