Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:33
Advert

Akdeniz'de yollar yenileniyor

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, ilçe sınırlarında zarar gören kilitli parke taşları sökülerek yerine asfalt dökümü gerçekleştiriliyor.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 09-11-2023 08:41
Akdeniz'de yollar yenileniyor

AKDENİZ POSTASI
Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kiremithane Mahallesi 4410. Sokakta ömrünü tamamlayan ve yer yer zarar gören kilitli parke taşlarını iş makineleri desteğiyle sökerek yerine sıcak asfalt dökümü işlemi gerçekleştirdi.

“Parke taşları yerine asfalt dökülmesi bizleri mutlu etti”
‘Pazar Sokağı’ olarak da bilinen bölgede yaklaşık 10 yıldır kilitli parke taşı olduğunu ifade eden Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, “Kamu kurumları tarafından çeşitli zamanlarda yapılan çalışmalar dolayısıyla parke taşları zarar görmüş, tahrip olmuştu. İnsanlar sokakta yürürken zorluk çekiyordu. Parke taşlarının en büyük sıkıntısı, bir kere söküldü mü bir türlü düzen tutmaması. Biz de bundan dolayı Akdeniz Belediyesine müracaat ettik. Kısa sürede dönüş oldu ve çalışmalar başladı. Eskiyen, zarar gören kilitli parke taşları söküldü ve yerine sıcak asfalt serimi gerçekleşti. Vatandaşlarımız kilitli taşlardan çok şikâyetçi idi, şimdi asfalt olması bizleri çok mutlu etti. Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi