Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
05 MAYIS Pazar 02:54
Advert

3. Lig’e Yükselme Play-Off Maçında Anamur Belediyespor Rüzgarı Esti

Üçüncü lige terfi maçları için Dün saat 15.oo'da Konya'da Adana Vefaspor Takımı ile karşı karşıya gelen takımımız, maçın 19 dakikasında yediği şok golle 1-0 Kendine geldi.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-05-2023 08:29
3. Lig’e Yükselme Play-Off Maçında Anamur Belediyespor Rüzgarı Esti

Havva Ulu

Bu dakikadan sonra rakibi üzerinde sağlı sollu ataklarla gol arayan takımımız, aradığı gol için tam 86 dakika beklemek zorunda kaldı.

Bu dakikada, Semih'in attığı gol sonrası sahada büyük sevinç vardı.

Maçın normal süresi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Maçın uzatmaları oynanırken 93. dakikada kaptan Emrah'ın attığı golle Anamur Belediyespor Takımı 2-1 öne geçmeyi başardı.

Bu golden sonra kontrolü iyice kaybeden Adana Vefaspor Takımı 98.dakikada Ali Rıza'nın attığı golle skor biranda 3-1'e geldi. Golden sonra takımımız sevinç yumağı oluşturdu.

Bu skordan sonra biraz daha rahat bir futbol sergileyen takımımız rakibinin hatalarını affetmedi. Maçın böyle bitmesi beklenirken, 113.dakikada golcü oyuncu Ali Rıza fırsatçılığını konuşturarak bir gol daha atınca skor 4-1 oldu.

Bu dakikadan sonra rahat bir oyun sergileyen takımımız. Maçı da 4-1 kazanarak play off maçlarına güzel bir başlangıç yaptı. Ve rakiplerine korku saldı.

Konya Selçuklu Cumhuriyet Stadyumu’nda Adana Vefaspor ile karşılaşan 3. Lig’e yükselme Play-Off maçını 4-1’lik skorla kazanarak yarı finale çıkılan maçı tribünlerden soluksuz izleyenler arasında, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılıç, Ticaret odası Başkanı Mehmet Tuna,Klüp Başkanı Adem Şen’in yanı sıra yüzlerce taraftar takımını yalnız bırakmadı.
Deplasmandaki tüm maçlara giderek oyuncuların yanında olan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılıç, ‘Yarı finale yükselen şehrimizin takımı Anamur Belediye sporu yürekten tebrik ediyorum, tüm kalbimle inanıyorum, bu yolun sonu 3. Lig. Olacaktır’ dedi.

İlk rakibini güzel bir futbol sonrası 4-1 yenip eleyen takımımız perşembe günü saat 15.00 da Gaziantep'in Araban Takımı ile oynayacak. Karşılaşmayı YouTube Selçuk TV. Kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi