Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 01:38
Advert

1. Uluslararası Çocuk Festivali Anamur’da Büyük Coşkuyla Kutlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Uluslararası Çocuk Festivali başladı. 13 ilçede çocukların beğenisine sunulan festival  4 uluslararası, 3 ulusal halk dansları ekibinin katılımıyla Anamur'da da başlatıldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-04-2024 08:28
1. Uluslararası Çocuk Festivali Anamur’da Büyük Coşkuyla Kutlandı

HAVVA ULU

Dün 15:00 ile 17:00 saatleri arasında İskele Dragon Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Kuzey Makedonya, Ukrayna, İran ve Almanya ekiplerinin yanı sıra Hatay, Malatya ve Akdeniz Iğdır Ortaokulu öğrencileri katılarak Uluslararası Çocuk Festivali için hazırladıkları gösterileri sergiledi.

Anamurlu vatandaşların, öğrencilerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği programa Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Turabi Yeşilçayır, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Ulusal ve Uluslararası Halk Dansları ekipleri tarafından sergilenen etkinliği izleyen Başkan Deniz, çocuklara bayram hediyesi olarak böyle bir etkinlik armağan eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e teşekkür etti. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttırılarak sürdürüleceğini vurgulayan Başkan Durmuş Deniz;" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Mersin'in tüm ilçelerinde böyle etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın 23 Nisan'ı gerçek bir bayram havasında geçirmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e teşekkür ediyorum. Anamur Belediyesi olarak bizlerde milli bayramlarımız başta olmak üzere birlik ve beraberliğimizi arttıracak sosyal kültürel faaliyetlerimizi hayata geçirerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu vesile ile bir kez daha çocuklarımıza unutulmaz bir bayram yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi