Akdeniz Postası Gazetesi

Milletvekili  Kocamaz’dan,  Başkan Adayı Özdeniz’e Tam Destek!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti  İlçe Başkanı Ethem Ziya  Alıçlı, Anamur Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz,Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti Teşkilatı ile beraber, Anamur yaş Sebze ve Meyve Hali Esnafını, Salı pazarı  esnafını, ardından ise  Atatürk  Bulvarı   üzerinde esnaf   ziyaretinde  bulundu.

SİYASET - 14-03-2024 09:10 1061 kez okundu.

Milletvekili  Kocamaz’dan,  Başkan Adayı Özdeniz’e Tam Destek!

HAVVA ULU

Anamur Kaşdişlen ve Köprübaşı mahalle sakinlerimizin katılımıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren İYİ Parti heyeti her iki mahalle muhtarına ve vatandaşlara toplantıya katılımları için teşekkür etti.

“Türkiye’yi bu ülkenin insanları kurtarır”

Anamur’un tarımı olduğu kadar Turizm’i de destekleyen bir tutumunun olduğunu ifade eden Milletvekili  Burhanettin Kocamaz, “  Yeter ki doğru yere doğru desteği sağlayalım. Bununla en fazla faydayı elde edelim. Bu şekilde herkes kazanır. Kimin nerede ne üreteceğini önceden hesaplayıp, teşvik edip, kimsenin elinde mal kalmayacak şekilde belediyenin desteği olacak.

Elimizdeki bütün fabrikaları kıymetli arazileri sattılar, hükümet yönetemiyor. Türkiye'yi bu ülkenin insanları kurtarır. Dışardan gelip bizi kurtaramazlar.

Bu seçimleri yerel seçim olarak   görmeyin, bu seçim   aynı zamanda  ülkemizin  geleceğine  yön verecek bir seçim.”dedi

“Sorun ve ihtiyaçlarınıza duyarsız kalmayacağız”

Anamur Belediye Başkanı Dr. Ali rıza Özdeniz, esnafa büyük önem verdiğini belirtti.. Tüm esnafımıza bol kazanç diliyorum. Talepleri ve beklentileri belirleyeceğiz. Sorunlara, ihtiyaçlarınıza duyarsız kalmayacağız. Önümüzdeki dönem esnaf dostu bir dönem olacak. Esnaf bizim için çok değerli.  Her zaman onların yanınızda olacağız.

Sorun üreten değil, belediyenin tüm mekanizmalarını harekete geçirerek çözüm üreten belediyecilik gelecek” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: "Yüreğir 35 yıl sonra CHP'ye geçti"

27-04-2024 - SİYASET

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

25-04-2024 - SİYASET

1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler