Akdeniz Postası Gazetesi

Minik Eller Kreş Öğrencilerin 23 Nisan Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Anamur’da Okul Öncesi Eğitim Konusunda Adından Sıkça Bahsettiren Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Minikleri, Anamur belediyesi kültür merkezinde düzenledikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisi büyük beğeni topladı.

EĞİTİM - 23-04-2024 09:28 1248 kez okundu.

Minik Eller Kreş Öğrencilerin 23 Nisan Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

HAVVA ULU

Miniklerin , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104'üncü yıl dönümünde düzenledikleri gösteriler büyük alkış topladı.

Öğretmenlerin ve miniklerin, hazırladıkları özel gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı doyasıya kutlandı. programa katılan veliler, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Hazırlanan programlar izleyenlerden tam not alırken, Miniklerin,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergilediği performanslar büyük alkış aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek, "Bizler 3 bin yıllık devlet geçmişi olan ecdadın torunlarıyız. Bulunduğumuz her noktaya adalet götürdük ve huzurla donattık. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... TBMM'nin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün 104 yıl önce çocuklara armağan ettiği bu bayramı gururla kutluyoruz.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nda bu vatanı bizlere emanet eden ve halen daha vatanımızı savunmak için şehit olan bütün geçmişimize Rabbim rahmet eylesin. Çocuklarımız hepimizin yıldızı ve geleceği. Rabbim bahtlarını açık eylesin, çocuklarımızın geleceğe dair hayallerinin her birinin gerçekleşmesini nasip eylesin" dedi.

Gösterilerin ardından çekilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hatıra fotoğraflarından sonra program sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Öğrenciler eğlenerek öğreniyor

03-05-2024 - EĞİTİM

Meslek Lisesi öğrencilerine Silifke Adliyesinde bilgilendirme yapıldı

Meslek Lisesi öğrencilerine Silifke Adliyesinde bilgilendirme yapıldı

02-05-2024 - EĞİTİM

1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler