Akdeniz Postası Gazetesi

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr.Özdeniz,Sahayı Boş  Bırakmıyor

İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz, seçim çalışmalarını kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla buluşarak, sıkıntıları, ihtiyaçları ilk ağızdan dinlediler.

SİYASET - 08-03-2024 13:19 1225 kez okundu.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr.Özdeniz,Sahayı Boş  Bırakmıyor

HAVVA ULU

İYİ Parti İlçe Başkanı  Ethem Ziya Alıçlı, Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz,Belediye  Meclisi Üye  Adayları, Korucuk Mahallesinde vatandaşlarla   bir araya   gelerek,  31 Martta yapılacak olan yerel  seçimlerinde  destek istediler.

Tarlada çalışan vatandaşların yanına giden Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz ve eşi Emine Özdeniz, onlarla sohbet ederek, ”Emeklerinizin, alın terinizin karşılığını almanız için sizlerin oylarına ihtiyacımız var.

İYİ Partinin Belediye Başkan Adayı olarak, sizlerden 31 Mart seçimlerinde oyunuzu İYİ partiden yana kullanmanızı rica ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği buluşmada, Hükümetin yanlış politikaları, zamlar, girdi maliyetlerinin yüksek oluşu gibi etkenler birçok üreticinin sektörü bırakmasına neden oldu. Üreticilik yapanlarında alın terinin karşılığını alamadığını kaydeden

 Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz,” Enerjide, gübrede, elektrikte ve akaryakıtta yapılan zammın çiftçinin belini büktü. Çiftçinin kullanmış olduğu akaryakıt, arazide üretmiş oldukları ürünlerin ve ülkenin gıda güvencesini sağlayabilmek için kullanılıyor. Artan kira, tohum, gübre ve mazot fiyatları çiftçinin belini kırmış durumda.

Üretici yüksek girdi maliyetleriyle üretim yapıp para kazanmadığından mustarip, tüketici yüksek fiyatlardan ürün tükettiği için mustarip. Ne üreten kesim memnun ne tüketen kesim memnun. Buna bir dur denilmeli, artan akaryakıt ve gübre fiyatları sofralarımıza gelen ürünün fiyatının artması demek” diye konuşarak, vatandaşlardan İYİ Partiye oylarıyla destek olmalarını istedi.

 

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: "Yüreğir 35 yıl sonra CHP'ye geçti"

27-04-2024 - SİYASET

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

25-04-2024 - SİYASET

1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler