Akdeniz Postası Gazetesi

Durmuş  Deniz’den Genç Seçmenlere Mektup!

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Genç Seçmenlere Mektup Hazırladı.

SİYASET - 25-03-2024 09:15 1009 kez okundu.

Durmuş  Deniz’den Genç Seçmenlere Mektup!

HAVVA ULU

Durmuş Deniz, “Sevgili Genç Arkadaşlarım, 31 Mart 2024 günü, demokrasinin en temel unsurlarından biri olan oy kullanma hakkını değerlendirmek için önemli bir gün.

İlk kez sandık başına gidecek olan yada seçmen olmanın önemini kavramış genç arkadaşlarım; Seçimin önemini, heyecanını ve sorumluluğunu hissediyor olduğunuzu biliyorum. O nedenle sizler sandık başına giderken, sizin için bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin demokratik değerlerine ve toplumsal adalet ilkesine olan bağlılığıyla bilinen köklü bir siyasi partidir. CHP'si kurulduğu ilk günden günümüze ürettiği politikalarında gençlerin sesi ve görüşlerine her zaman önem vermiştir.

Belediye başkan ve Meclis üyesi adayları olarak bizlerde partimiz CHP’nin ilkelerine uygun hareket edeceğiz. O nedenle, oy kullanırken CHP’nin ve bizlerin diğer partilerden daha fazla gençleri önemsediğimiz unutulmamalıdır.

Değerli Arkadaşlarım, sizler için vaatlerimizi ya da CHP'nin politikalarını dikkatlice incelediğinizde, belediyeyi nasıl katılımcı bir anlayışla yöneteceğimiz, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve adaleti sağlamak için çaba gösteren bir parti mensubu olduğumuzu göreceksiniz.

Gençlerimizi B. Şehir Belediyemizin Okuma Salonunda ziyaret ettim. Onların huzur içinde, konforlu bir ortamda ders çalışıyor olmaları beni çok mutlu etti. Üniversiteye hazırlık kurslarımız genişleyerek devam edecek. Göreve geldiğimizde, Yazın Sahilde Belediyemizce, sizlerin huzurla, uygun fiyata vakit geçireceğiniz kafeler, restaurantlar, plajlar, spor parkları açıp, hem istihdam sağlayacak hem de sizlere huzurlu ortamlar sağlayacağız. Bu Seçimde gençlerimizden çok umutluyum. Kendi gelecekleri için, Ülkesinin geleceği için doğru seçim yapacaklarına inancım büyüktür.

Eğitim, sağlık, iş olanakları gibi konularda adil ve sürdürülebilir çözümler sunmayı hedefleyen CHP ve biz adayları, ülkenin geleceğini şekillendirmede siz gençlerin rolünü önemsiyoruz. Karar verirken bireysel çıkarlarınızı değil, toplumun genel çıkarlarını göz önünde bulunduracağınıza inancımız da tamdır.

Siz gençler olarak, Anamur’da, Mersin’de, Ülkemizin her yerinde Çağdaş, demokrat bir anlayışla Belediyelerin yönetilmesinde önemli bir rol oynayabilirsiniz. Bu nedenle seçimlerde bizlere ve CHP'ye destek vererek yönetimlerde etkinizi gösterebilirsiniz. Toplumumuzun sorunlarını anlamak ve çözümler üretmek için siyasi süreçlere katılımınızın önemi büyüktür.

Demokratik bir ülkede yaşamanın önemini kavramış genç arkadaşım, özgürce yaşamı korumak ve geliştirmek için oy kullanma hakkınızı değerlendiriniz. Çağdaş kentlerin doğması, Adaletli yönetimlerin iktidar olması, Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakmak için lütfen 31 Mart’ta sandık başına gidip bizleri destekleyiniz.

  Durmuş DENİZ

 CHP Anamur Belediye Başkan Adayı

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: "Yüreğir 35 yıl sonra CHP'ye geçti"

27-04-2024 - SİYASET

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

25-04-2024 - SİYASET

1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler