Akdeniz Postası Gazetesi

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

31 Mart yerel seçimlerine yedi gün kalırken Belediye Başkan adaylarının saha çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET - 26-03-2024 14:57 1153 kez okundu.

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

HAVVA ULU

Partisinin Belediye Başkan Adaylarına destek olmak için her gün farklı bir ilçe ve mahallede, toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Anamur’a gelerek vatandaşlardan Belediye Başkan Adayı  Dr.Ali  Rıza  Özdeniz’e  destek   istedi.

Kocamaz;31 Martta yapılacak olan seçimlerin, bir yerel seçim olduğunu, genel iktidarın değişmeyeceğini ama en azından yerel yöneticiler konusunda bir değişiklik yapılabileceğini ve iktidara da sarı kart gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Milletvekili  Burhanettin   Kocamaz,Anamur İlçe Başkanımız Ethem Ziya Alıçlı,

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, Anamur Belediye Başkanı Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ve Meclis Üyesi Adayları  ve  kalabalık  partili ile  Anamur  Caddelerinde  gövde gösterisi  yapan  İYİ  Parti  heyeti  esnaflara  “hayırlı işler”  temennisinde  bulundular.

Anamur Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden İYİ Parti heyeti, burada da  Dernek Başkanı  Mehmet  Sarı ve  Dernek  Yöneticileri  ile Anamur  tarımı üzerine   sohbet ettiler.

Anıtlı Mahallesine  giden İYİ  Parti  heyeti burada  da  kahve  toplantısında   vatandaşlara,

projelerini anlatan Anamur Belediye  Başkan Adayı  Dr. Ali Rıza Özdeniz’e  oy istediler.

Şehir Merkezine en yakın Mahalleden en uzak Mahallesi Karaağa’ya kadar giderek köylülerle buluşan, onların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz,” Bende sizden biriyim. Oyum araya gitmesin düşüncesi içinde olmayın. Diğer adaylar kadar iddialıyım.   Sizlerden ricam oylarına sahip çıkmanız. Allah’ın izni sizlerin de desteği ile 31Martta kötü yönetime dur diyeceğiz.”  Dedi.

Bir taraftan  partinin kadın kolları  ev  ve  işyerlerini, çilek tarlalarını  gezerek, Belediye Başkan Adayı  Dr.AliÖzdeniz’in   seçilmesi halinde   hayata  geçireceği projelerin   yer aldığı broşürleri  dağıtarak, vatandaşa  oylarına talip oluyorlar.

İYİ  Parti  İlçe  Başkanı   Ethem Ziya  Alıçlı  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları  Başkan ve gönüllüler ile  Belediye   Meclis  Üyesi Adayları Belediye Başkan Adayı Dr. Özdeniz ’in kazanması için   canla başla çalışmalarına   devam ediyor.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: "Yüreğir 35 yıl sonra CHP'ye geçti"

27-04-2024 - SİYASET

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

25-04-2024 - SİYASET

1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler