Akdeniz Postası Gazetesi

Başkan Çakırcı, “Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor!”

Anamur’un elli altı Mahallesinde seçime yönelik toplantılarını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, mahallelerdeki katılımdan, halkın ilgi ve coşkusundan çok memnun.

SİYASET - 28-03-2024 13:49 1099 kez okundu.

Başkan Çakırcı, “Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor!”

HAVVA ULU

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Sayın Arif Çakırcı; ‘’Mahallelerimizdeki toplantılarımızı planladığımız gibi sorunsuz, eksiksiz tamamladık.

Ben ve Yönetimim kampanyanın başarısından, halkımızın bize, adayımıza olan ilgisinden çok memnunuz. Yönetim olarak, örgütümüz olarak, gönüllülerimizle birlikte çok çalıştık, Adayımız sayın Durmuş Deniz’in hep beraber yanında olduk.

İnşallah bu birlik ve beraberlikle çalışmanın da karşılığını halkımız, 31 Mart Pazar günü tercihini Anamur’da Durmuş Deniz, Mersin’de de sayın Vahap Seçer’e oylarını vererek göstereceklerdir.’’ Dedi. 

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’de; ‘’Kampanyamızı eksiksiz, başarı ile tamamlamış olmanın huzuru içindeyim. Bir başka mutluluğumda mahallelerde halkımızdan gördüğüm ilgi ve teveccüh. Demek ki 2019 yılından beri yaptığımız çalışmalarla gönüllerine girmiş, sevgilerini kazanmışız.

Seçim çalışmaları kapsamında, elli altı mahallemizde de halkımızla tekrar kucaklaştık, projelerimizi açıkladık. En büyük artımız tanınıyor olmamızdı, o konuda bir sıkıntı yaşamadık. Her yerde kucaklandık, ilgi gördük, sevgi seli ile karşılandık.

Halkımız bize inanmış, bize güveniyor, Belediye yönetimini de bize emanet edecek inşallah. Meclis Üyesi adaylarımız da beklediğimiz ilgiyi görüyorlar. Mersin B. Şehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in yaptıkları ortada. Halkımızın, hem belediye meclisinde, hem Anamur’da, hem de Mersin’de bizi destekleyeceklerine inancım tamdır. 

Hemşerilerimizin desteği, Allahımın izniyle kazanıyoruz İnşallah.’’ Dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut: "Yüreğir 35 yıl sonra CHP'ye geçti"

27-04-2024 - SİYASET

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

CHP lideri Özel: “23 bin 900 öğretmenin atanması asla kabul edilemez”

25-04-2024 - SİYASET

1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler