Emniyet Müdürü Günay’dan Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı’ya  Ziyaret

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Haşmet Günay, kurumsal ziyaretleri kapsamında Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı’yı makamında ziyaret etti. 

ANAMUR - 04-09-2026 13:35

HAVVA ULU

Cumhuriyet Başsavcılığı makamında gerçekleşen görüşmede; ilçedeki genel güvenlik, adli kolluk hizmetlerinin işleyişi ve yargı ile emniyet birimleri arasındaki koordinasyon hususları ele alındı.

Başsavcı Çatlı’dan Başarı Dileği

Kabullerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı’ya teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Haşmet Günay, Anamur’da huzur ve güven ortamının devamı için adalet teşkilatı ile tam bir uyum ve iş birliği içerisinde görev yapacaklarını ifade etti.

Görüşmede Emniyet Müdürü Günay’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı ise ilçedeki adli hizmetlerin etkinliği, kamu düzeni ve vatandaşların huzurunun temini yönündeki çalışmalarında kendisine başarılar diledi.

Ziyaret, yapılan görüşmelerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Günün Diğer Haberleri