HAVVA ULU
17, 18 ve 19 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek festival kapsamında stant açmak isteyen vatandaşlar ve işletmeler, başvurularını Anamur Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü üzerinden yapabilecek.
Festival boyunca kültürel etkinlikler, yöresel ürünler, sosyal aktiviteler ve muz temalı tanıtımların yer alması beklenirken, belediye tarafından yapılan duyuruda stant başvuruları için iletişim numarası da paylaşıldı.
Stant açmak isteyen vatandaşlar, eski belediye hizmet binasında Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. Başvurularla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 0324 814 11 15 / Dahili 2200 numaralı telefondan ulaşılabilecek.
Festival kapsamında gecede sevilen sanatçılar Atiye ve Çelik sahne alarak en sevilen şarkılarını Anamurlular için seslendirecek. Gecede ayrıca Anamur’un yetiştirdiği başarılı sanatçılardan Ahmet Hatipoğlu da sahne alarak festivale renk katacak.
Anamur Belediyesi, üç gün boyunca konserler, kültürel etkinlikler ve çeşitli gösterilerle dolu geçecek festivale tüm vatandaşları davet etti. Festivalin, ilçenin kültürel zenginliğini tanıtmasının yanı sıra turizm ve sosyal yaşama da önemli katkı sunması bekleniyor.