DOLAR: 4.04 TL
EURO: 4.98 TL
Mersin
+26°C

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU 12.01.2018

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile Kahramanmaraş ve Adana çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2)olması bekleniyor.
Bu haber 2018-01-12 08:07:12 eklenmiÅŸtir.
Test

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve DoÄŸu Karadeniz'in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu'nun kuzeyi ile KahramanmaraÅŸ çevrelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, Güney Ege kıyıları ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü saÄŸanak, DoÄŸu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoÄŸusu ve DoÄŸu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yaÄŸmur ve kar ÅŸeklinde görülecek yağışların Antalya'nın merkez ve doÄŸu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde DoÄŸu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIÄžI: Önemli bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceÄŸi tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde yarın (cuma) doÄŸu ve kuzeydoÄŸu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceÄŸi tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAÄžIÅž UYARISI: Yağışların; Antalya'nın merkez ve doÄŸu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiÄŸinden yaÅŸanabilecek olumsuz ÅŸartlara karşı (Ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını ve yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

AKDENİZ BÖLGEMİZDE HAVA

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile KahramanmaraÅŸ ve Adana çevrelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, kıyı kesimlerinde gök gürültülü saÄŸanak ÅŸeklinde görülecek yağışların; Antalya'nın merkez ve doÄŸu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2)olması bekleniyor.

ADANA °C16°C

Parçalı ve çok bulutlu bu sabah saatlerinde kuzey ilçeleri saÄŸanak yağışlı

ANTALYA °C16°C

Çok bulutlu, aralıklı saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların merkez ve doÄŸu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA °C10°C

Çok bulutlu, aralıklı yaÄŸmur ve saÄŸanak yağışlı

MERSIN °C15°C

Parçalı ve çok bulutlu

MERSİN'DE HAVA

Son Durum
Çok bulutluHissedilen 15°

Bugün

12 Oca

Alçak bulutların ardından biraz güneÅŸ

En Yüks. 17°
Hissedilen 16°

Bu gece

12 Oca

ÇoÄŸunlukla açık

En DüÅŸ. 
Hissedilen 8°

 

Yarın

13 Oca

Kısmen güneÅŸli

En Yüks. 17°
Hissedilen 18°

 

 

 

 

 

 

 

ANAMUR'DA HAVA

Son Durum
Yer yer bulutlu12°Hissedilen 13°

Bugün

12 Oca

Muhtemel saÄŸanak

En Yüks. 16°
Hissedilen 16°

Bu gece

12 Oca

Parçalı, yer yer çok bulutlu

En DüÅŸ. 
Hissedilen 7°

 

Yarın

13 Oca

Hafif yaÄŸmur

En Yüks. 16°
Hissedilen 15°

 

 

 

 

 

 

 

AKDENİZ'DE HAVA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı saÄŸanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, doÄŸusu güneydoÄŸudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde doÄŸusu 4 ila 6 (20-40 km/sa); DoÄŸu Akdeniz'de doÄŸu ve kuzeydoÄŸudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, sabah saatlerinde 1,5 ila 2,5m, GörüÅŸ: İyi, yağış anında orta.

DİKKAT! : Özel haberleri kaynak göstersensebile ve haberi Akdenizpostasi.com.tr'deki linkine yönlendirse dai yayımlayan diğer site yöneticileri hakkında yasal işlem yapılacaktır. 
Ajans Haberleri Abonesi dışındaki haber alımı ve yayınlanması haber linki olsa bile yasaktır!
ETİKETLER : akdeniz'de hava Mersin'de hava durumu Anamur'da hava Adana'da hava Hatay'da hava Osmaniye'de hava Kahramanmaraş'ta hava Antalya'da hava Isparta'da hava hava sıcaklığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
DiÄŸer HAVA DURUMU haberleri
 Gunluk Gazeteler
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
ArÅŸiv Arama
- -
Akdeniz Postası Gazetesi

Copyright © 2018 Akdeniz Postası. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Åžampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. ErdoÄŸan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
EÄŸitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi